Contact/op bezoekVAN HAUWERMEIRSMOLEN
Watermolenstraat 64
B-9230   WETTEREN (MASSEMEN)


telefoon: 0485 308 902 of 0496 433 766
e-mail: r.dogimont@skynet.be


Aankoop meel en bloem

Voor je aankoop van voltarwemeel en -bloem, speltmeel en -bloem, roggemeel maken we steeds tijd vrij. We ontvangen je bestelling wel graag op voorhand. Bel dan even of stuur ons een email. Je kan dan langskomen na afspraak.
 
Groepsbezoeken
Wens je graag een rondleiding in de watermolen met je vereniging of vriendenclub? Lees dan hier onze voorwaarden. Rolstoelgebruikers kunnen dankzij een hellend vlak met leuning de watermolen bezoeken.Iets te vieren met de familie en wil je er iets aparts van maken? Geniet dan hier van een feestelijk gedekte tafel in een historisch kader. Bij mooi weer maak je het idyllisch mooi in de tuin. Bied na de taart je familie een rondleiding aan in de werkende watermolen. 

Wandelen in de buurt van de watermolen


De Molenbeek tekent de watermolen en zorgt voor leven in de maalderij. Vaak stroomt ze vriendelijk voorbij, soms overstroomt ze, soms stinkt ze door een lozing. De stekelbaars, de ijsvogel en het waterhoen hebben alvast vrede met haar.
Laat je verrassen door de Molenbeekvallei en maak  een wandeling langs het Molenbeekpad.
 

   


Waar zijn we en waar parkeer je best de auto?
Er is weinig parkeergelegenheid aan de watermolen. Parkeer je auto in de Watermolenstraat, respecteer er zeker de regel van het beurtelings parkeren.
Bij evenementen of groepsbezoeken, parkeer je best op het dorpsplein van Massemen.
De watermolen is op 400 meter wandelafstand gelegen. Opgelet: inbreuken op het parkeerbeleid worden door de politie geverbaliseerd!